Jump to content
Molecular Botany
Navigation
Search
Deutsch
English
Themenbereiche
Contact
Research
Molecular Botany
Projects
Publications
Teaching & Study
Courses
Excursions
Archäo-/Paläobotanik
Makroreste
Aktuelle Forschungsthemen
Veröffentlichungen Stika
Dendrochronologie
Der Hohenheimer Jahrringkalender
Arbeitsthemen
Forschungsprojekte
Herbarium HOH
Staff A-Z
Search
Search
People Search
Startpage
Organization
Shelf-stable milk products: Impact of bacterial spores, peptidases from Pseudomonas, and plasmin
Publication Type
Doctoral thesis
Authors
Stoeckel, M.
Year of publication
2017
Pubisher
Verlag Dr. Hut , München
ISBN / ISSN / eISSN
978-3-8439-3160-1
Involved institutions
Soft Matter Science and Dairy Technology
Projects in the course of the publication
Hitzestabile mikrobielle Enzyme in Rohstoffen zur Milchverarbeitung - Qualitätssicherung, Entwicklung eines Testsystems und technologische Optionen